موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتخاب مسجد جامع موزه دفاع مقدس به‌عنوان یکی از شعب اخذ رأی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، علیرضا عسگری مدیر روابط عمومی موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: با توجه به فرارسیدن ایام انتخابات و توجه به سهولت مشارکت مردم تهران در حضور حداکثری، مسجدجامع خرمشهر موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به‌عنوان شعبه اخذ رأی انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در نظر گرفته شده است.وی افزود: مساجد به‌عنوان پایگاه‌های اصلی فعالیت‌های دینی، مذهبی، سیاسی و اجتماعی همواره مورد توجه بوده است. مساجد و حسینیه‌ها از مکان‌های مذهبی مقدس در فرهنگ دینی ماست و از سوی دیگر حضور در انتخابات امری مقدس است، بر همین اساس، مسجد جامع خرمشهر با توجه به امکانات دسترسی و جذابیت‌های گردشگری، بهترین مکان برای حضور پرشور و حداکثری مردم شریف تهران در انتخابات است.عسگری در پایان گفت: هموطنان می‌توانند برای حضور در پای صندوق‌های رأی به مسجد جامع خرمشهر موزه واقع در میدان ونک، بزرگراه شهید حقانی، انتهای خیابان سرو، روبروی پارک طالقانی، موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس مراجعه کنند.

اخبار:

سردار شیخی: مقاومت مردم نقشه‌های دشمن را ناکام گذاشت

جانشین مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با اشاره به توطئه‌ها و تحریم‌های دشمنان پس از پیروزی انقلاب گفت: با حضور و مقاومت مردم، تمامی نقشه‌های دشمنان از جمله جنگ تحمیلی با خلاقیت و ایثار رزمندگان شکست خورد و این مسیر باید با قدرت ادامه یابد.

سرلشکر رضایی: مهم‌ترین سلاح جمهوری اسلامی، بیداری ملت ایران است

فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس با تأکید بر اینکه بزرگ‌ترین مانع در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی، آگاهی سیاسی مردم ایران است، گفت: دشمن پس از ناکامی در جنگ نظامی و تحریم اقتصادی، به دنبال مه‌آلود کردن ذهن ملت ایران از طریق جنگ رسانه‌ای و روایت‌سازی دروغین است.