موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

اولین گردهمایی سراسری اساتید درس علوم و معارف دفاع مقدس و مقاومت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، اولین گردهمایی سراسری معاونین آموزشی دانشگاه‌ها و اساتید درس علوم و معارف دفاع مقدس و مقاومت صبح امروز (یکشنبه) در سالن خلیج فارس موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

در این گردهمایی امیر سرتیپ «نبی سهرابی» جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، سردار سرتیپ‌دوم پاسدار «نادر ادیبی» مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، سردار «سید حسین ستوده» معاون بازرسی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، سردار سرتیپ دوم بسیجی «عباس بایرامی» رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس، حجت‌الاسلام والمسلمین «سید جعفر طباطبایی» رئیس عقیدتی سیاسی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، سردار «علی‌اصغر محسن‌شیخی» جانشین مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، «تقی رستم‌وندی» جانشین مرکز رصد بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، سردار سرتیپ «یعقوب زهدی» استاد پیشکسوت درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس و مقاومت، سردار سرتیپ «محمود چهارباغی» استاد پیشکسوت درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس و مقاومت و جمعی از خانواده معزز شهدا حضور یافتند.

جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در ابتدای این مراسم اظهار داشت: هدف از تشکیل این گردهمایی آشنایی جوانان و نوجوانان کشورمان با ارزش‌های دفاع مقدس است.

امیر سهرابی افزود: باید برای نسل جوان و دانشجویان برنامه داشته باشیم تا فرمان فرمانده معزز کل قوا اجرایی شود و فرهنگ دفاع مقدس را به نسل جوان منتقل کنیم.

وی با بیان اینکه آیا صرف بیان خاطرات، نبرد‌ها و عملیات‌های دفاع مقدس مشکل را حل می‌کند و آیا با گفتن تاریخ دفاع مقدس می‌توانیم فرهنگ دفاع مقدس منتقل کنیم، گفت: مسلما باید روش‌های دیگری در عرضه درس دفاع مقدس و مقاومت را سرلوحه کار خود قرار دهیم.

امیر سهرابی بیان کرد: باید مفاوهیم و فرهنگ دفاع مقدس به گونه‌ای به جوانان و دانشجویان منتقل شود تا جوانان به رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و پیروزی‌هایشان، افتخار و احساس غرور کنند.

در ادامه سرهنگ «حمید حیدری» رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج پژوهش‌های دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس اظهار داشت: طبق آئین‌نامه اجرایی ابلاغی از اول مهر ماه درس علوم و معارف دفاع مقدس و مقاومت به عنوان درس دو واحدی عمومی الزامی در جدول انتخاب واحد خواهد آمد.

سرهنگ حیدری با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی که جوانان دفاع مقدس را ندیدند و باید فرهنگ دفاع مقدس به نسل جوان منتقل شود، گفت: این درس بینشی است که می‌تواند در حل مسائل آینده به ما کمک کند.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج پژوهش‌های دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: از سال تحصیلی ۸۷ – ۸۸ تاکنون غریب به سه میلیون دانشجو درس علوم و معارف دفاع مقدس و مقاومت را گذرانده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه درس علوم و معارف دفاع مقدس و مقاومت از مهرماه در دانشگاه‌های سراسر کشور ارائه خواهد شد، گفت: تا کنون بیش از ۷۸ هزار کلاس درس علوم و معارف دفاع مقدس و مقاومت برگزار شده که از ترم ۱۴۰۳- ۱۴۰۴ مهرماه این‌ کلاس‌ها به بیش از پنج برابر خواهد شد.

سرهنگ حیدری با تاکید بر اینکه از ابتدای تدریس این درس تاکنون در حوزه‌های مختلف آسیب‌شناسی صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: با توجه به تحولات نسلی بازنگری در درس علوم و معارف دفاع مقدس و مقدس صورت گرفته است.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج پژوهش‌های دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: در مقطع کارشناسی ارشد مباحث تخصصی دفاع مقدس جزو دروس تخصصی ارائه خواهد بود.

همچنین در این مراسم از کتاب تاریخ شفاهی «جرقه‌های آتش منحنی سپاه» نوشته عباس حیدری مقدم با حضور مقامات لشکری و کشوری رونمایی  شد.

در پایان این مراسم از خانواده شهیدان سردار سرلشکر پاسدار «احمد سوداگر» و امیر سرتیپ ستاد «سید علی‌اکبر موسوی قوی دل» قدردانی شد.

 

اخبار: