موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

حضور و همکاری مترجمین موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با شبکه مردمی حیات طیبه در راهپیمایی اربعین

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، همزمان به ایام با شکوه اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) جمعی از راویان و مترجمان موزه با حضور داوطلبانه در این حماسه عظیم با شبکه مردمی حیات طیبه همکاری کرده و به زوار اربعین خدمت رسانی کردند.
شایان ذکر است؛ سومین سال متوالی است که تیم های شبکه بین‌المللی سبک زندگی حیات طیبه با فراخوان پویش روایتگری سبک زندگی اربعینی با شور و اشتیاق وصف‌ناپذیری عازم مسیر پیاده‌روی اربعین می‌شوند. سفیران جوانی که در این مسیر، بیش از گرفتن یک عکس یا ضبط یک ویدیو، وظیفه‌ای بزرگ‌تر بر دوش دارند: روایتگری یک تحول. هر زائر، حامل داستانی منحصر به فرد است؛ داستانی که گاه در چهره‌های خسته و گاه در لبخندهای آرامشان پنهان است.
این شبکه از همان روزهای پیش از اربعین، با تدوین راهبردها و برنامه‌ریزی‌های دقیق، تلاش کرده است تا پویش مردمی روایت سبک زندگی اربعینی را به جریان بیندازد و با حمایت‌های مردمی و تلاش‌های گسترده، به این روایت‌ها عمق بیشتری ببخشد.
تیم ها با دوربین‌های خود به دنبال زائرانی بودند که داستان‌هایشان گاه در یک سکوت ساده و گاه در یک گفت‌وگوی صمیمانه نهفته بود. از خانم جوان دانشجوی روان شناسی بالینی که بعد از جریان ناکام خودکشی به فاصله دو روز در مسیر طریق قرار گرفته بود برای نجات خودش و خیلی جوون های ناامیدی که مسیر رو گم کردند و یا پیرمردی تالشی خبرنگار ورزشی که برای سومین سال با پای برهنه این مسیر را طی می‌کرد و تصویری الهامی از لحظه تحول در این مسیرداشت، ویا جوانی که برای اولین بار این سفر را تجربه می‌کرد؛ هر یک از آن‌ها قصه‌ای از تحول، ایمان و تاب‌آوری داشتند. تیم حیات طیبه این قصه‌ها را با دقتی مثال‌زدنی به تصویر کشید.
این تیم جوان با باور به قدرت روایت و تأثیرگذاری آن، مسیر روایتگری اربعینی را به عنوان ابزاری برای تکامل جامعه اسلامی و ایجاد پیوندهای عمیق‌تر بین مردم و ارزش‌های دینی به کار گرفته است.


اسکرول به بالا