به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، عصر چهارشنبه ۱۸مهرماه ۱۴۰۳، سید «جواد مقدسی» رییس انجمن فوتبال ۷ نفره جانبازان و توانیابان جمهوری اسلامی ایران به همراه بازیکنان تیم ملی از بخش های مختلف موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بازدید کردند.
بنابراین گزارش، هیات مذکور پس از حضور در یادمان شهدای گمنام موزه و ادای احترام به مقام شامخ شهیدان والامقام با همراهی سردار «علی اصغر محسنشیخی» جانشین مدیرعامل موزه از تالارهای هفتگانه موزه و سراسرنمای مقاومت شهید سلیمانی بازدید کردند و در جریان وقایعی که منجر به پیروزی انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی و پیشرفت های پس از آن، اقدامات و مجاهدت های جبهه مقاومت و نیز خباثت های گروه منحوس داعش در عراق و سوریه قرار گرفتند.
در پایان این بازدید سید جواد مقدسی گفت: فضای موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس یادآور حال و هوای واقعی دوران دفاع مقدس بود و هم برای بنده و سایر اعضای تیم بسیار جذاب بود.
مقدسی که از جانبازان دوران دفاع مقدس نیز هست افزود: پل خیبر و سنگرهای تعبیه شده در تالارهای موزه از لحاظ فنی و ساختاری بسیار شبیه به واقعیت بود و من را یاد حضورم در جبهه های نبرد انداخت.
وی افزود: من قبلا از موزه جنگ صربستان هم بازدید کرده بودم ولی حقیقتا این مجموعه چه از لحاظ ساختاری و چه از لحاظ محتوایی در مقایسه با آن بسیار جذاب تر و زیباتر بود.
رییس انجمن فوتبال ۷ نفره جانبازان و توانیابان کشورمان در پایان ضمن تقدیر و تشکر از مدیران و دست اندرکاران موزه گفت: مجموعه زیبا و عظیمی به همت دوستان در قلب پایتخت راه اندازی شده و من از همه جوانان و نوجوانان، علی الخصوص جامعه ورزشکاری کشور درخواست می کنم حداقل یک بار از موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بازدید کنند.
گفتنی است این تیم که عنوان داری قهرمانی پارالمپیک، جهانی و آسیا را با خود بهمراه دارد؛ آبان ماه سال جاری عازم مسابقات جام جهانی اسپانیا می باشند.
دیدار مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی ودفاع مقدس با خانواده شهید غلامعلی
سردار ادیبی باهمراهی جمعی از معاونین موزه باحضور درمنزل شهید «سعید کربلایی غلامعلی» با مادر گرامی این شهید والامقام دیداروگفتگو کردند.