موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد : «همایش پیام آوران عاشورا»

همایش «پیام‌آوران عاشورا» به‌مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب (س) صبح امروز (پنج‌شنبه) در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ،همایش «پیام‌آوران عاشورا» به‌مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب (س) صبح امروز (پنج‌شنبه) در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
در ابتدای این مراسم «آسیه شیرودی» خواهر شهید شیرودی اظهار داشت: امروز خواهران شهدا ادامه‌دهندگان راه پرافتخار حضرت زینب (س) هستند و با شجاعت و عزم راسخ در عرصه‌های مختلف، یاد و خاطره عزیزانشان را زنده نگه‌داشته‌اند.
وی افزود: خواهران شهدا با روحی زینبی در برابر ظلم و ستم ایستاده‌اند و رسالت خطیر خود را با عشق و ایمان انجام می‌دهند.
شیرودی در مورد فعالیت کانون سفیران پیام‌آور عاشورا گفت: کانون سفیران پیام‌آور عاشورا سال‌هاست زیر نظر بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و با حمایت‌ها و هدایت‌های «مریم مجتهدزاده» رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس در حال فعالیت است.
خواهر شهید شیرودی اظهار داشت: مأموریت کانون سفیران پیام‌آور عاشورا (کارگروه خواهران شهدا) ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و بهره‌گیری از ظرفیت عظیم خواهران شهداست که گنجینه خاطرات شهدا هستند.
وی افزود: آشنایی، ارتباط و تعامل بیشتر خواهران، مادران، همسران و فرزندان شهدا با یکدیگر در راه ایجاد هم‌بستگی، همدلی و ترویج جهاد تبیین و تقویت روحیه و ایجاد نشاط در بین خانواده‌های گرامی شاهد و جمع‌آوری خاطرات زندگی و وصایای شهدا از جمله اهداف این کانون است.
خواهر شهید شیرودی در ادامه به بیان گزارش کار این کانون پرداخت و اظهار داشت: شناسایی خانواده شهدا و حفظ آن‌ها در راستای اهداف انقلاب و نظام اسلامی، برگزاری همه‌ساله‌ی همایش در سالروز ولادت باسعادت حضرت زینب (س)، برگزاری گردهمایی برای خانواده‌های شهدا در طول سال و برگزاری کلاس‌های آموزشی، فرهنگی و بصیرت‌افزایی، تشکیل گروه زینبیون در شبکه‌های اجتماعی جهت برقراری ارتباط با خانواده‌های شاهد، ارتباط با خانواده‌های شهدای سایر استان‌ها برای هماهنگی و تعامل بیشتر و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تشکیل خیریه زینبیون و انجام کار‌های مختلف از قبیل طعام برای کودکان بی‌سرپرست، پخت نان در روستا‌های محروم و ارائه سبد کالای ماهیانه، ایجاد گروه دیدار (دیدار از خانواده‌های شهدا که سال‌هاست انجام می‌شود و در زمان اغتشاشات رنگ‌وبویی دیگر گرفت) از جمله فعالیت‌هایی است که در این راستا انجام شده‌اند.
در ادامه دکتر «رمضان‌زاده» متخصص طب سنتی اظهار داشت: حضرت زینب (س) یکی از الگو‌های مسلمانان جهان هستند.
وی افزود: حجاب، سبک زندگی سالم و اصلاح تغذیه به کل پیکر ما بازمی‌گردد؛ چون به سلامتی، روان و گفتار افراد کمک می‌کند؛ به همین خاطر باید از آن مراقبت کنیم. اسلام در مورد تغذیه دستوراتی داده است.  سبک زندگی سالم حیا به‌دنبال دارد.
در ادامه مراسم، به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب (س) مولودی‌خوانی اجرا شد.
در ادامه، «مریم مجتهدزاده» رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس اظهار داشت: این گردهمایی‌ها و حضورها، فرصت شناسایی یکدیگر را فراهم می‌کند.
وی خطاب به خانواده‌های شهدا افزود: ایثار شما نشان‌دهنده راهی است که انتخاب کردید. شما زمانی از عزیزان خود و الان از مال خود برای دفاع از مقاومت می‌گذرید.
رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس گفت: هرکدام از ما وظیفه بزرگی داریم و باید لزوم برخورداری از آگاهی و هوشیاری را در جامعه گوشزد کنیم و هم دفاع مقدس را به‌گونه‌ای روایت و برای نسل جوان تصویر کنیم که آن دلاوری‌ها و حماسه‌سازی‌ها را بتوانند بشناسند.
مجتهدزاده با بیان اینکه دشمن، مقاومت و ایمان ما را هدف قرار داده است، اظهار داشت: مقابله با دشمن هوشیاری ویژه می‌خواهد و باید ایمان فرزندانمان را تقویت کنیم. اگر انسان‌ها به خدا اعتقاد پیدا کنند، متوجه می‌شوند که تمام این قدرت‌ها در برابر خواست خدا هیچ هستند.
رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس در مورد شهید سید حسن نصرالله اظهار داشت: در حق سید عزیز مقاومت جفا شده است و ما آنقدر درگیر مسائلی شده‌ایم که آنچنان که باید، به بیان شخصیت وی نپرداخته‌ایم. او ۳۰ سال زیر زمین بود، اما وقتی او را می‌دیدی، مملو از نشاط و امید بود و تمام اینها برای ما درس است. وقتی به شهید نصرالله می‌گفتند که شما در محاصره هستید، وی در پاسخ آن می‌گفت که زمانی که ما به خدا ایمان داریم، اعتقاد داریم که اراده او بر هر چیزی غالب است.
مجتهدزاده گفت: هفته‌ای یک بار یا دو هفته‌ای یک بار مطالبی که نیاز است را بیان می‌کنیم و کلاس سواد رسانه برای خانواده شهدا داریم؛ همچنین برنامه اعزام سخنران به مدارس داریم؛ چون این، ضرورتی است که در حال حاضر احساس می‌شود.
در بخش پایانی این مراسم، «صفایی» متخصص سواد رسانه اظهار داشت: کوچکترین اتفاقی در ایران، در دنیا بزرگنمایی می‌شود؛ به همین خاطر انسجام ملی وظیفه بانوان است.

اخبار:

رئیس دانشگاه مطالعات راهبردی دفاعی کشور عمان: ابعاد جنگ تحمیلی ۸ ساله علیه ایران در دانشگاه‌های نظامی عمان مطالعه و تدریس می‌شود

حامد بن احمد بن سعید سکرون در جریان بازدید از موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با بیان اینکه اطلاعات زیادی درباره گذشته و حال ایران از این موزه دریافت کردم، گفت: ابعاد جنگ تحمیلی ۸ ساله علیه ایران در دانشگاه‌های نظامی عمان مطالعه و تدریس می‌شود.