موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

بازدید هیئت پاکستانی از موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

اخبار:

دکتر جعفری: اجرای ۸۸ برنامه برای گرامیداشت سوم و چهارم خرداد/ اقتدار و عزت ایران مدیون ایستادگی در دفاع مقدس است

دبیر ستاد مرکزی گرامیداشت مناسبت‌های ملی دفاع مقدس و مقاومت گفت: یکی از راه‌های گرامیداشت ایام مهم، پاسداشت آن با برگزاری برنامه‌های مردمی و مشارکت دادن مردم در این امر است که خود می‌تواند، برای ترویج فرهنگ دفاع مقدس بسیار موثر باشد.

نمایش آثار ملی و بین‌المللی، نشست‌های تخصصی و برنامه‌های متنوع در دومین روز هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت

نمایش رسمی آثار هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت‌ماه در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ادامه دارد. در دومین روز از برنامه‌های این رویداد فرهنگی، علاوه بر اکران فیلم‌های متنوع، نشست‌های تحلیلی، کارگاه‌های آموزشی و آیین تکریم از خانواده معظم شهدا، تجلی اخوت امت‌محور مقاومت و تجلیل از هنرمندان پیشکسوت سینمای انقلاب و دفاع مقدس نیز در سالن‌های مختلف این مجموعه برگزار می‌شود.

بازدید معاون امور مناطق موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از یادمان‌های شهدای گمنام منطقه ۲۲ و معارفه مسئول جدید دفتر بنیاد حفظ آثار

اصحاب کریمی، معاون امور مناطق و شهرستان‌های موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، با حضور در منطقه ۲۲ تهران، از یادمان‌های شهدای گمنام این منطقه بازدید کرد.