موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

صالحی: یکی از کارکرد‌های کتاب دفاع مقدس جهل‌زدایی است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: کارهای خوبی در حوزه چاپ کتاب‌های دفاع مقدس صورت گرفته است، باید از این تالیف‌ها، تدوین‌ها و گفت‌وگوها به جهل‌زدایی و رهایی از جاهلیت برسیم.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز (سه‌شنبه) در آئین اختتامیه بیست و دومین دوره انتخاب بهترین کتاب دفاع مقدس که در سالن خلیج فارس موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، با بسان اینکه کتاب، دفاع مقدس و کتاب دفاع مقدس سه واژه است که این آیین در بر دارد، اظهار داشت: کتاب سه کارکرد بالا بردن دانایی، رفع جهالت و بهره‌گیری از توانایی و کارکرد سوم تغییر زیست بوم انسان است و انسانی کتاب می‌خواند با انسانی که کتاب نمی‌خواند تفاوت دارد.
صالحی ادامه داد: کتاب انسان را به انسانی حقیت‌گرا تبدیل می‌کند و باعث می‌شود همواره انسان به دنیال حقیقت باشد.
وی در خصوص واژه دفاع مقدس گفت: کارکردهای دفاع مقدس از ابعاد مختلفی برخوردار است و دفاع مقدس چهار کارکرد دارد اولین کارکرد دفاع مقدس انسجام و همبستگی ملی است و در طول هشت سال دفاع مقدس همه ملت ایران در میدان مقابله با دشمن حضور داشتند، دومین کارکرد دفاع مقدس اقتدار ملی است و در میدانی که تمام جهان در مقابل ما بودند وجبی از خاک ما به تصرف دشمن در نیامد، کارکرد سوم دفاع مقدس رشد فضائل انسانی است و دفاع مقدس تابلویی از فضائل انسانی و دانشگاه تربیت فضائل انسانی بود، کارکرد چهارم دفاع مقدس سلوک معنوی و عرفانی آن بود.
وی در خصوص واژه کتاب دفاع مقدس گفت: کارکرد‌های کتاب دفاعد مقدس سه کارکرد دارد اولین کارکرد جهل‌زدایی است، دومین کارکرد کتاب دفاع مقدس رفع جهالت است و بتواند با بهره‌گیری از تجربیات دفاع مقدس ما را به این متصل کند و انسجام ملی که در دفاع مقدس داشتیم، بازیابیم.
وی با بیان اینکه کتاب ابزار و روایت دفاع مقدس است، گفت: سومین کارکرد کتاب دفاع مقدس عبور از جاهلیت و رسیدن به یک مدنیت از نوع مدنیت دفاع مقدس و کمک به رسیدن زیست بوم ملی و هویتی خود است‌.
وی با بیان اینکه کارهای خوبی در حوزه چاپ کتاب‌های دفاع مقدس صورت گرفته است، گفت: باید از این تالیف‌ها، تدوین‌ها و گفت‌وگوها به جهل‌زدایی و رهایی از جاهلیت برسیم.