موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

با حضور گسترده تهرانی‌ها برگزار شد؛ آیین احیای شب نوزدهم ماه رمضان در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

مراسم نخستین شب از شب‌های پر فضیلت قدر در مسجد جامع خرمشهر موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، همزمان با شب نوزدهم ماه رمضان و در شب ضربت خوردن مولای متقیان مردم مومن و ولایتمدار با حضور در مسجد جامع خرمشهر موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ضمن قرائت آیات قرآن کریم، زیارت امین الله، دعای جوشن کبیر و سرگرفتن قرآن با پروردگار خویش به مناجات پرداختند.

این مراسم پرفیض و نورانی با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی از ساعت ۲۳ تا ۳ بامداد با همکاری هیات انصارالشهدا و با سخنرانی دکتر مهدی گرجی در مسجد جامع خرمشهر و فضای باز مجاور آن برگزار شد.
مردم ولایتمدار و انقلابی تهران در این لیالی پر برکت با حضور در اماکن متبرکه، هیئات و مساجد، به احیای این شب‌های با فضیلت و مناجات و راز و نیاز با پروردگار متعال و توسل به ائمه اطهار علیهم السلام می‌پردازند.
لازم به ذکر است این مراسم در شب های بیست و یکم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان نیز در محل مسجد جامع خرمشهر موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس واقع در ضلع جنوبی مترو شهید حقانی برقرار می باشد.

اخبار:

در استودیو سرو موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تهیه و تنظیم شد؛ مجموعه رقابتی آموزشی “نابغه‌”

مجموعه رقابتی آموزشی “نابغه‌” با حضور دانش‌آموزان و رقابت بین آن‌ها در فضایی آموزشی و هیجان‌انگیز، در استودیوی سرو واقع در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تهیه و تنظیم شده و به‌زودی از شبکه آموزش سیما پخش خواهد شد.