موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

در مسجد جامع خرمشهر موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد؛ وداع با لیالی قدر« بعلیٍ بعلیٍ بعلیٍ (ع)

مسجد جامع خرمشهر موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، در سومین شب از لیالی قدر میزبان مردم تهران بود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، مراسم احیای شب بیست و سوم ماه رمضان در مسجد جامع خرمشهر موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
همزمان با شب بیست و سوم ماه رمضان و در آخرین شب از لیالی قدر، مردم مومن و ولایتمدار با حضور در مسجد جامع خرمشهر موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ضمن قرائت آیات قرآن کریم، زیارت امین الله، دعای جوشن کبیر و سرگرفتن قرآن با پروردگار خویش به مناجات پرداختند.
این مراسم پرفیض و نورانی با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی از ساعت ۲۳ تا ۳ بامداد با همکاری هیات انصار الشهدا در مسجد جامع خرمشهر و فضای باز مجاور آن برگزار شد.
مردم ولایتمدار و انقلابی تهران در این لیالی پر برکت با حضور در اماکن متبرکه، هیئات و مساجد، به احیای این شب‌های با فضیلت و مناجات و راز و نیاز با پروردگار متعال و توسل به ائمه اطهار علیهم السلام می‌پردازند.

اخبار:

در استودیو سرو موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تهیه و تنظیم شد؛ مجموعه رقابتی آموزشی “نابغه‌”

مجموعه رقابتی آموزشی “نابغه‌” با حضور دانش‌آموزان و رقابت بین آن‌ها در فضایی آموزشی و هیجان‌انگیز، در استودیوی سرو واقع در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تهیه و تنظیم شده و به‌زودی از شبکه آموزش سیما پخش خواهد شد.