موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

سردار امیریان: کتاب خوب سرنوشت افراد را تغییر می‌دهد

مدیرعامل موزه و رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس گفت: ما کتاب را برای تاریخ تولید می‌کنیم و ممکن است نتیجه این کار را نبینیم، اما آیندگان ثمره آن را خواهند دید.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، آیین رونمایی از کتاب «مردان خانه من» نوشته «راضیه تجار» و از آخرین محصولات انتشارات صریر و روایت فتح امروز (سه‌شنبه) با حضور امیر سرتیپ «نبی سهرابی» جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، سردار «عباس بایرامی» رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس، «مهدی محمدخانی» رئیس انتشارات «روایت فتح»، سردار «مهدی امیریان» مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس و مقاومت، «محمد قاسمی‌پور» کارشناس ادبی، سردار سرتیپ دوم پاسدار «علیرضا یعقوبیان» رئیس سازمان پیشکسوتان جهاد و مقاومت و «راضیه تجار» نویسنده کتاب «مردان خانه من» در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
امیر سرتیپ «نبی سهرابی» جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت در این مراسم اظهار داشت: یکی از مأموریت‌های اصلی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، انتقال پیام و گفتمان دفاع مقدس به نسل فعلی است. چیزی که یک فرهنگ را جاودانه می‌کند پیام‌رسانی درست است. وقتی پیامی به‌صورت درست از واقعه‌ای منتقل شود، آن را ماندگار خواهد کرد.
جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت ادامه داد: اگر دختران دهه هشتادی و نودی شرح حال مادر شهید را در این کتاب بخوانند و تحت تأثیر قرار بگیرند، آن وقت است که کتاب، اثر موفقی خواهد بود. ما باید کتاب «مردان خانه من» را گویا کنیم تا به راحتی در اختیار همگان قرار بگیرد.
امیر سهرابی ادامه داد: جشنواره‌ای به نام «افتخار من» داریم که طی آن شرح حال رزمندگان به‌صورت کلیپ‌های کوتاه تهیه می‌شود. ما حدود شش میلیون رزمنده دفاع مقدس اعم از سرباز، بسیجی، ارتشی، سپاهی و فراجا در جبهه‌ها داشتیم که همه آن‌ها را مادران‌شان آماده کرده و به جبهه فرستادند.
جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت گفت: ما برای اینکه فرهنگ مادران دفاع مقدس را به دختران امروزمان منتقل کنیم، از این نوع آثار زیاد لازم داریم و باید به آنها بپردازیم و یکی از مأموریت‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت نیز همین است که بتوانیم آثاری در حوزه مادران شهدا تولید کنیم.
وی افزود: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت آمادگی دارد که از موضوعات مشابه پشتیبانی و آنها را حمایت کند. تولید کتاب بهترین راه انتقال پیام دفاع مقدس به نسل فعلی است و ما آن را باید با ابزار هنر به نسل فعلی منتقل کنیم تا بتوانیم این فرهنگ گرانقدر را در جامعه‌ استمرار بخشیم.
سردار «مهدی امیریان» نیز در ادامه این مراسم گفت: امروز دور هم هستیم تا آیین رونمایی از کتاب «مردان خانه من» را برگزار کنیم. همکاری با انتشارات «روایت فتح» فصل تازه و آغاز خوبی در حوزه انتشار کتاب است که باید تداوم داشته باشد.
رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس و مقاومت با بیان اینکه کتاب را برای کتاب تولید نمی‌کنیم، بلکه برای تاریخ تولید می‌کنیم، تصریح کرد: ما باید کتاب را برای تاریخ و آیندگان تولید کنیم. ممکن است ما نتیجه این کار را نبینیم، اما آثار آن باقی می‌ماند. این کار‌ها با سرنوشت افراد عجین هستند و ممکن است یک متن یا کتاب خوب، مسیر زندگی افراد را تغییر دهد. من با خواندن همین کتاب‌ها به دفاع مقدس علاقه‌مند شدم.
در ادامه «مهدی محمدخانی» مدیر انتشارات روایت فتح نیز ضمن ارائه گزارش کوتاهی از تولید کتاب «مردان خانه من» و اینکه این کتاب با همکاری دو انتشارات «روایت فتح» و «صریر» منتشر شده است، اظهار داشت: حمایت‌های سردار بایرامی کمک کرد تا تولیداتی شکل بگیرد و یکی از مهم‌ترین قسمت‌های این تولیدات این بود که این اثر به کمک دو انتشارات صورت بگیرد.

سردار «عباس بایرامی» رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با اشاره به اینکه «مردان خانه من» کتاب بسیار تأثیرگذاری است، اظهار داشت: کتاب «مردان خانه من» هم قلم زیبایی دارد و هم شخصیتی که راوی این کتاب است، فرد زیبایی بود.
وی در ادامه با اشاره به خاطرات دیدار با مادر شهیدان جابری گفت: زمانی که شما کتاب را می‌خوانید، متوجه می‌شوید که مادر شهیدان جابری ذره‌ذره وجود خود را برای شهدای انقلاب گذاشت.
در ادامه «راضیه تجار» نویسنده کتاب «مردان خانه من» ، پس از روخوانی بخشی از این کتاب، در مورد تأثیری که این کتاب روی مخاطب دارد، اظهار داشت: با خواندن کتاب «مردان خانه من» یاد می‌گیریم که چگونه باید زندگی کنیم و فرزندان خود را با فرهنگ ایثار پرورش دهیم.
«محمد قاسمی‌پور» کارشناس ادبی نیزدر توصیف این کتاب اظهار داشت: همه شهدا خاستگاهی داشتند و نزدیک شدن به آن خاستگاه کمک می‌کند که شهدا را بهتر بشناسیم.
وی افزود: این قلم توانمند نویسنده است که توانسته این اثر را برای جهانی شدن بنویسد و کار برای مخاطب غیر ایرانی ملموس خواهد بود. در کتاب شعاری داده نشده است؛ بلکه زیست خانواده روایت می‌شود و در این روایت می‌بینیم که افراد کاملاً سفید نیستند و امکان خطا و اشتباه دارند.
در پایان نیز با حضور امیر سرتیپ «نبی سهرابی» جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، سردار «عباس بایرامی» رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس، «مهدی محمدخانی» رئیس انتشارات «روایت فتح»، سردار «مهدی امیریان» دفاع مقدس و رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس و مقاومت، «محمد قاسمی‌پور» کارشناس ادبی، سردار سرتیپ دوم پاسدار «علیرضا یعقوبیان» رئیس سازمان پیشکسوتان جهاد و مقاومت و «راضیه تجار» نویسنده کتاب؛ از «مردان خانه من» رونمایی شد.

اخبار:

در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد: سومین نشست تخصصی سراستادان درس علوم و معارف دفاع مقدس

سومین نشست تخصصی سراستادان درس علوم و معارف دفاع مقدس با حضور مسئولین مربوطه و اساتید درس علوم و معارف دفاع مقدس استان تهران در سالن قصر شیرین موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.