موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

برگزاری ایستگاه گفتگوی غدیر در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در روز جمعه 23 خردادماه ، میزبان ایستگاه گفتگوی غدیر خواهد بود؛ برنامه‌ای ویژه با هدف بزرگداشت مقام ولایت و ترویج فرهنگ غدیر که با حضور هنرمندان و اقشار مختلف مردم، فضایی فرهنگی و هنری را در قلب تهران رقم می‌زند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، این مجموعه در راستای ترویج فرهنگ عاشورا و ایام غدیر، با همکاری موسسه فرهنگی طرید، ایستگاه گفتگوی غدیر را در محل این موزه برگزار می‌کند. این برنامه که با هدف بزرگداشت مقام ولایت و امامت و ترویج پیام‌های ارزشمند ایام غدیر خم برگزار می‌شود، فرصتی مناسب برای تجلیل از فرهنگ اسلامی و انتقال مفاهیم عمیق این واقعه تاریخی به مخاطبان است.
ایستگاه گفتگوی غدیر در فضایی معنوی و فرهنگی، با حضور اقشار مختلف مردم، هنرمندان، فعالان فرهنگی و علاقه‌مندان به فرهنگ دینی، برنامه‌های متنوعی از جمله نشست‌های گفتگو، اجراهای هنری و مراسم مذهبی را برای بازدیدکنندگان فراهم می‌آورد. همچنین، این رویداد به عنوان بستری برای تبادل نظر و گفت‌وگو پیرامون آموزه‌های غدیر و جایگاه ولایت در تاریخ اسلام، برگزار خواهد شد.
در کنار برنامه‌های فرهنگی، از حاضرین در مراسم پذیرایی بعمل خواهد آمد.
این رویداد فرهنگی روز جمعه ۲۳ خردادماه از ساعت ۱۷ تا ۲۲ در محوطه موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس واقع در خیابان شهدا برگزار می‌شود و حضور عموم مردم در آن آزاد و رایگان است.

اخبار:

سردار شیخی: مقاومت مردم نقشه‌های دشمن را ناکام گذاشت

جانشین مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با اشاره به توطئه‌ها و تحریم‌های دشمنان پس از پیروزی انقلاب گفت: با حضور و مقاومت مردم، تمامی نقشه‌های دشمنان از جمله جنگ تحمیلی با خلاقیت و ایثار رزمندگان شکست خورد و این مسیر باید با قدرت ادامه یابد.

سرلشکر رضایی: مهم‌ترین سلاح جمهوری اسلامی، بیداری ملت ایران است

فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس با تأکید بر اینکه بزرگ‌ترین مانع در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی، آگاهی سیاسی مردم ایران است، گفت: دشمن پس از ناکامی در جنگ نظامی و تحریم اقتصادی، به دنبال مه‌آلود کردن ذهن ملت ایران از طریق جنگ رسانه‌ای و روایت‌سازی دروغین است.