موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

«پهلوان یا قهرمان» به موزه رسید

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، نمایش میدانی «پهلوان یا قهرمان» به نویسندگی احسان فلاحیان و کارگردانی راضیه ذاکری و بازیگری راضیه ذاکری و شایان فلاحیان به مناسبت هفته دفاع مقدس از سی و یک شهریور تا ششم مهر ۱۴۰۳ در محل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برای عموم بازدیدکنندگان اجرا می شود.
در خلاصه داستان این نمایش آمده است:
پهلوانی در قامت نمایش های میدانی و معرکه گیری این بار روایت هایی از دلاوری ها و شجاعت های رزمندگان اسلام و همچنین روایتی از بمباران شهرها در دوران هشت سال دفاع مقدس را روایت می کند.
سایر عوامل نمایش عبارتند از:
مدیرتولید: محمد خوش آبی
دسیار کارگردان: شایان فلاحیان
مجری طرح و تهیه کننده: حمیدرضاصفار
نمایش قهرمان یا پهلوان کاری از گروه نمایشی پاسارگاد و جمعی از هنرمندان نمایشی شهرری می باشد و علاقمندان می توانند تا پایان هفته دفاع مقدس ضمن بازدید رایگان از این مجموعه ملی از این تئاتر خیابانی دیدن فرمایند.

اخبار:

در استودیو سرو موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تهیه و تنظیم شد؛ مجموعه رقابتی آموزشی “نابغه‌”

مجموعه رقابتی آموزشی “نابغه‌” با حضور دانش‌آموزان و رقابت بین آن‌ها در فضایی آموزشی و هیجان‌انگیز، در استودیوی سرو واقع در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تهیه و تنظیم شده و به‌زودی از شبکه آموزش سیما پخش خواهد شد.

موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس؛ پیشرو در ارائه برنامه‌های فرهنگی نوین برای نسل جوان

در راستای حفظ و ترویج ارزش‌های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با تأکید بر نقش مؤثر فرهنگ و هنر، آمادگی خود را برای همکاری و اجرای رویدادهای تعاملی با نهادها و سازمان‌های مختلف اعلام کرد. این ابتکار، گامی اساسی در تقویت ارتباط با نسل جوان و انتقال مفاهیم ایثار و مقاومت با رویکردی نوین است.